Доставка на цветя Шумен


Информация за доставка на цветя в град Шумен

Сайтът на ЦВЕТЯ.bg предоставя възможността за доставки на цветя и букети на територията на град Шумен . Поръчката от онлайн магазина ни не изисква регистрация, но ако вече имаш такава, влез в профила си, за да следиш по-лесно статуса на всичките си поръчки!

След като избереш букета, който искаш да поръчаш, в желания от теб размер, натисти бутон “Поръчай”.

Тук ще можеш да добавиш картичка от менюта “Малки картички” и “Големи картички”, като натиснеш съотверната категория и избереш желаната картичка. След това можеш да запишеш своето пожелание, като разполагаш с 250 символа и можеш да решиш дали да запишеш името си, или да изпратим картичката анонимно.

Преди да продължиш, имаш възможността бързо и лесно да добавиш подарък към поръчката си, избирайки от категориите “Сладки изкушения”, “Плюшени играчки”, “Балони” и “Вино”, отново само с един клик върху избрания от теб продукт!

След като си добавил всичко, можеш да въведеш код на ваучер или промокод, ако имаш такива, в полето “Ваучер/ Промо код”, намиращо се в карето на кошницата, в дясно на страницата. Сумата в кошницата ти ще се обнови автоматично.

Следва да натиснеш бутон “Продължи”, който ще те изведе на страница “Информация за доставка”, където да попълниш имената, телефонния номер и адреса на получателя.

Кликни върху опция “За страната”.

Най-рано можем да доставим на следващия ден. Ако искаш такава доставка, можеш да направиш поръчката си от Понеделник до Петък до 16:00ч., а цената, която ще се прибави автоматично към кошницата ти, е 9лв. За тове улеснение, можеш да видиш кои са възможните дати за доставка в Шумен по всяко време, в зависимост от часа, в който правиш поръчката си в падащото меню “Дата на доставка”, от което се показва календар. По същия начин ще видиш и възможните часови доапазони за доставка в следващото падащо меню “Час на доставка”.

Ако направиш поръчката си след 16:00ч. от Понеделник до Четвъртък, най-рано можем да доставим след 2 дни. За поръчки, направени след 16:00ч. в Петък, най-ранната възможна доставка ще бъде в Понеделник.

За поръчки, направени през целия ден в Събота и Неделя, доставките се изпълняват най-рано във Вторник.

Възможните дни и часове отново ще видиш в полетата “Дата на доставка” и “Час на доставка”.

Когато попълниш всички необходими полета, натисни бутон “Продължи”. Вече си на страница “Вашата информация”, където да запишеш своите имейл, имена и телефонен номер за връзка с теб.

След като се увериш, че детайлите за връзка с теб са точни, натисни “Продължи” и ще можеш да прегледаш отново информацията за поръчката и за контакт с теб.

На същата страница, веднага под информацията за връзка с теб, трябва да избереш метод на плащане, който ти е най-удобен, кликвайки върху картинката, съответстваща на избора ти. Възможностите, които ти предоставяме са:

1) PayPal – с регистрация в системата. След прехвърляне на страницата на PayPal, следвай описаните стъпки, за да извършиш своето плащане.

2) ePay – с регистрация в системата. След прехвърляне на страницата на ePay.bg, следвай описаните стъпки, за да извършиш своето плащане.

3) EasyPay - плащане на каса на EasyPay. При финализиране на Вашата поръчка и избор на заплащане чрез EasyPay, Вие ще бъдете прехвърлени към съответната система, където ще получите автоматично генериран код, с който можете да заплатите на всяка каса на EasyPay в страната.

4) Кредитна/Дебитна карта - Плащане с дебитна или кредитна карта чрез виртуален ПОС терминал, предоставен от ePay.bg. Не изисква регистрация и профил в системата на ePay.bg. Избери плащане с ePay.bg и след като бъдеш прехвърлен/а в тяхната система, избери опция за плащане с кредитна карта.

5) Наложен платеж - На място при доставка.

6) Банков трансфер - Банков превод

Банка: Уникредит Булбанк АД

Титуляр: Цветя.БГ Трейдинг ООД

IBAN: BG97 UNCR 7000 1522 4620 18

Основание: Номерът на твоята поръчка

Ако се колебаеш кой метод да избереш, можеш да кликнеш на линка под методите на плащане, гласящ: “Повече информация за всеки един от методите ни на плащане, можете да получите ТУК”, където сме поместили повече подробности.

След като плащането мине успешно, ще получиш имейл с потвърждение за твоята поръчка.

Ако по време на поръчката ти възникнат въпроси, не се колебай да се свържеш с нас, използвайки чат-функцията на сайта или позвъниш на 0882 12 55 15 – на линия сме от 09:00 до 18:00ч. всеки ден!

Желаем ти приятно пазаруване и много зарадвани хора от ЦВЕТЯ.bg и Теб!

Специални
Торбичка
Винаги свежи цветя
Доставка във вода със специалната ни кошничка